Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Yritys
 

Karkkilalaiset kuorma-autoilijat Mauri Kukkola, Väinö Laakso, Alpo Jokitöyrä ja Leo Lahti perustivat KKK Oy:n, silloisen Karkkilan Kaivuu ja Kuljetus Oy:n vuonna 1955. Alkuaikoina työtä tehtiin lapiotyönä, kunnes ensimmäinen kaivinkone Jussi 35–50 hankittiin.

Yrityksen ensimmäinen työntekijä oli Aarne Sinivaara Salosta. Ensimmäiset Karkkilassa kaivetut työmaat olivat yhteiskoulun laajennuksen pohja ja hammaslääkäri Tor Bergin rakennuksen pohja Harjukadun ja Valtatien kulmassa.

Vuonna 1957 Alpo Jokitöyrä ja Leo Lahti luopuivat yritysosakkuudesta ja myös Väinö Laakso vuonna 1959. Osakkaiksi tuli Mauri Kukkolan perhe: Mauri, Sally, Hannele ja Juha Kukkola. Viime mainittu aloitti yrityksen palveluksessa vuonna 1965. Nykyisin hän toimii yrityksen toimitusjohtajana. Mauri Kukkola menehtyi vuonna 1985 pitkäaikaisen sairauden murtamana.

Yritys on harjoittanut myös konepajatoimintaa. Päätuotteita olivat kuorma-auton lavat. Konepaja myytiin vuonna 2001.

Vuosikymmenten aikana yritys on urakoinut ympäri Uuttamaata. Maanrakennuspuolen huomattavin urakka on ollut 1995–1996 Santasalon uuden toimiston maarakennus ja perustustyöt. 1990-luvun lopulla yritys alkoi erikoistua jätehuoltourakoihin ja myöhemmin vielä saastuneen maan polttoon ja läjitykseen.